Openingstijden

Openingstijden:
Dinsdag       9:00-17:00 uur
Woensdag   9:00-17:00 uur
Donderdag  9:00-17:00 uur
Vrijdag         9:00-17:00 uur
Zaterdag      9:00-17:00 uur

06-51578548

groencentrum@vanreine.nl

Tweede paasdag gesloten!

 

 

 

 

Adres en route:

Anna Geertruida Hofkeslaan 3
6881 WL Velp
Telefoon: 026 362 9700

Bomen

Keuze:
Bomen zijn beeldbepalend voor uw tuin. Maar bij een verkeerde keuze kunnen zij ook overlast veroorzaken.
Er komen meerdere aspecten kijken bij de aankoop van een bomen dan alleen de vorm en kleur en prijs. Bomen moeten zich op de eerste plaats thuis voelen op uw grondsoort. Een boom koopt u immers voor de lange termijn. Op onze kwekerij beschikken wij over een groot sortiment bomen. Neem vooraf een aantal foto’s  van uw situatie en breng wat grond (-40 cm beneden maaiveld) mee uit uw tuin. Wij bieden u de helpende hand bij het bepalen van een geschikte keuze.

P1130781


Hoe geleverd?
Bomen kunnen op een 3 manieren geleverd worden namelijk: met blote wortel, met draadkluit en container gekweekt. Bomen met blote wortel en met draadkluit kunnen uitsluitend geplant worden in de rust periode. Deze periode is vanaf november tot eind maart, afhankelijk van weersinvloeden. Deze derde manier is in container gekweekt, deze bomen kunnen het hele jaar door aangeplant worden. Een container gekweekte boom geeft over het algemeen een betere doorgroei ten opzichte van een boom met blote wortel Grote bomen worden veelal met draadkluit geleverd.  Afhankelijk van de plantperiode en boomsoort adviseren wij u graag welke methode het meest geschikt is voor u.

Zelf planten of laten planten?
Natuurlijk krijgt u alle informatie van ons die belangrijk is bij het planten, maar bomenplanten is een vak!
Onvakkundig planten kan negatieve invloed hebben op het aanslaan en de hergroei van de boom. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen en de bomen voor u planten. Vooraf wordt de locatie bekeken en een plan van aanpak gemaakt. Dit om verrassingen achteraf te voorkomen.
Verder werken op basis van gewerkte uren. U betaald uitsluitend de uren die gewerkt zijn!

Planten van een boom met draadkluit.