Openingstijden

Openingstijden:
Dinsdag: 9.00/17.00 uur
Woensdag: 9.00/17.00 uur
Donderdag: 9.00/17.00 uur
Vrijdag: 9.00/17.00 uur
Zaterdag: 9.00/17.00 uur
Tel.
06-51578548

Corona maatregelen:
Het grootste gedeelte van ons bedrijf is buiten met voldoende ruimte om op 1,50 meter van elkaar te blijven. Kom zoveel mogelijk alleen. Wij verzoeken u hieraan te houden! Schoonmaakdoekjes liggen klaar om uw karretje schoon te maken.  In de winkel max. 8 personen. Onze winkel wordt goed geventileerd. Bij klachten blijf thuis!

 

 

Adres en route:

Anna Geertruida Hofkeslaan 3
6881 WL Velp
Telefoon: 026 362 9700

Bomen

Keuze:
Bomen zijn beeldbepalend voor uw tuin. Maar deze kunnen ook overlast veroorzaken, als er een verkeerde keuze wordt gemaakt.
Er komen meerdere aspecten kijken bij de aankoop van een bomen dan alleen de vorm en kleur. Een bomen moeten zich op de eerste plaats thuis voelen op uw grondsoort. Een boom koopt u immers voor de lange termijn. Op onze kwekerij beschikken wij over een groot sortiment bomen. Neem vooraf een aantal foto’s  van uw situatie en breng wat grond (-40 cm beneden maaiveld) mee uit uw tuin. Wij bieden u de helpende hand bij het bepalen van een geschikte keuze.

Bomen kunnen op een 3 manieren geleverd worden namelijk: met blote wortel, met draadkluit en container gekweekt. Bomen met blote wortel en met draadkluit kunnen uitsluitend geplant worden in de rust periode. Deze periode is vanaf november tot eind maart, afhankelijk van weersinvloeden. Deze derde manier is in container gekweekt, deze bomen kunnen het hele jaar door aangeplant worden. Een container gekweekte boom geeft over het algemeen een betere doorgroei ten opzichte van een boom met blote wortel Grote bomen worden veelal met draadkluit geleverd.  Afhankelijk van de plantperiode en boomsoort adviseren wij u graag welke methode het meest geschikt is voor u.

Bomen planten is een vak!
Bij levering zullen wij ruimschoots aandacht besteden aan het planten van de boom. Onvakkundig planten kan grote invloed hebben op het aanslaan en de hergroei van de boom. Vanzelf spekend kunnen wij de  plantwerkzaamheden voor u verzorgen.

P1130781