Openingstijden

 

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur
Tel. 026-3629700
of 06-51578548

Hemelvaartsdag Open!

Koopzondag:
6 Mei vanaf 12.00 uur

 

 

 

 

 

Adres en route:

Anna Geertruida Hofkeslaan 3
6881 WL Velp
Telefoon: 026 362 9700

Over ons

Groencentrum van Reine is een familiebedrijf met een passie voor groen. Onze doelstelling is voor eenieder het leven in de tuin te veraangenamen. Dat doen we door het mooiste en beste groen te selecteren bij ons vaste betrouwbare leveranciers en regionale kwekers.

Service, betrokkenheid en de beleving van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met de klant mee en geven op ieder gewenst moment deskundig advies. Deze extra aandacht voor uw tuin onderscheidt ons groencentrum zich van andere tuincentra.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Onze deskundige tuinspecialisten voorzien u graag van gedegen advies, denken met uw mee of komen bij u thuis voor beplantingsadvies.

Onze Facebook updates:

Tijdlijnfoto's

Ziet de vijver er wat leeg uit? Dan is de maand mei een goed moment om nieuwe vijverplanten te plaatsen! Een groot en divers aanbod aan waterplanten zijn nu verkrijgbaar.

0 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Tijdlijnfoto's

Zenplanten zijn de woonplanten van de maand mei. Bonsai, Ficus Ginseng en Dracaena lucky bamboo hebben krachtige vormen, groene kracht en een sobere uitstraling gemeen. Zenplanten zijn makkelijk in het onderhoud, mooi om te zien en gezegend met een serene uitstraling die echt iets met hun omgeving doet.

1 vind ik leuks, 0 reacties4 dagen geleden

Omslagfoto van

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Geraniums maken van de Nederlandse zomer een groot feest! Oubollig? Welnee, de nieuwe generatie geraniums is hipper, mooier en sterker dan ooit. De nieuwe generatie zomerbloeiers zijn geschikt voor een traditionele en landelijke omgeving, maar passen ook in een moderne en stedelijke omgeving. Voor iedereen die zich af en toe eens heerlijk wil ontspannen..

3 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

TIP: Als het nodig is om nog gaten te maken voor afvoer van water uit bloempotten en bloembakken, maak dan een gat in de zijkant op enkele centimeters hoogte. Op deze manier is er altijd een extra hoeveelheid water aanwezig voor de plant tijdens droge periodes.

7 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Groencentrum Van Reine

1 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Is jouw vijver klaar voor het nieuwe tuinseizoen? Meet de waarden van het vijverwater met speciale testsetjes die verkrijgbaar zijn in de vakhandel. De ideale pH waarde is 7-8,5, voor gH is dit 10 of hoger en kH 6 of hoger. Door deze waarden op orde te krijgen en te houden krijg je de vijver (en het leven erin) in optimale vorm.

3 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Hemelvaartsdag geopend! Geraniums 12 voor €12,50 Grote New Guinea vlijtige lies 3 voor €5,00 Stek perkplanten 3 voor €5,00 Zomerbloeiers in hangpot nu €8,99

0 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van Groencentrum Van Reine

Onze nieuwe folder is uit en staat vol met aanbiedingen. Bekijk hem snel want de aanbiedingen zijn twee weken geldig.

1 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

“Ga je voor een optimale aardbeienoogst? Bemest deze dan met een meststof met een hoog kaligehalte. Kali… • bevordert de vorming van vruchten • bevordert de smaak en houdbaarheid van de oogst • bevordert de stevigheid van de plant • bevordert de vorming van wortels en knollen • vermindert de gevoeligheid voor droogte en vorst • verhoogt..

1 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Voor potplanten is het belangrijk dat je goede potgrond gebruikt. Aan sommige potgronden is meststof toegevoegd. Deze meststof is voldoende voor enkele weken en daarna moet je zelf de planten bemesten. Goed water geven, bemesten en het verwijderen van uitgebloeide bloemen is een garantie voor een langere bloei. Kom langs en laat ons je adviseren over..

1 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Mocht je gazon nu een chaos zijn dan is het nu het moment om ermee aan de slag te gaan. De temperatuur gaat weer lekker omhoog en dat betekent dat gras weer goed gaat groeien. Nu opnieuw inzaaien of een grasmat leggen met grasrollen geeft over een paar weken al resultaat. Let wel op een goede grondbewerking.

0 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

De tuin begint steeds meer tot leven te komen, daarnaast is er ook deze week lekker weer voorspeld. En als ‘de tuin’ gaat groeien, dan komt ook het onkruid weer naar boven. Zorg dat je onkruid tijdig verwijdert zodat het niet uit de hand loopt en extra veel werk oplevert.

0 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

De Petunia is een kleurrijke zomerbloeier in veel soorten en maten en is de tuinplant van de maand. Effen, gestippeld, gestreept, met enkele of dubbele bloemen en in alle kleuren van de regenboog. De keuze in Petunia’s is overweldigend. De Petunia is nu verkrijgbaar bij ons tuincentrum.

0 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

Soms is het lastig om beplanting voor de tuin te zoeken wanneer er nog niet veel groeit en bloeit. Het vroege voorjaar is zo’n moment. Door nu goed in andere tuinen te kijken zie je misschien planten die ook in je eigen tuin niet zouden misstaan. In de vakhandel zijn deze nu volop verkrijgbaar. Als je de benaming van de plant niet weet, maak dan een..

6 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden