Openingstijden

 

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur
Tel. 026-3629700
of 06-51578548

Zomervakantie:

Van 22 juli t/m14 augustus zijn wij gesloten.

15 augustus zijn wij u graag weer van dienst.

 

 

 

 

 

Adres en route:

Anna Geertruida Hofkeslaan 3
6881 WL Velp
Telefoon: 026 362 9700

Over ons

Groencentrum van Reine is een familiebedrijf met een passie voor groen. Onze doelstelling is voor eenieder het leven in de tuin te veraangenamen. Dat doen we door het mooiste en beste groen te selecteren bij ons vaste betrouwbare leveranciers en regionale kwekers.

Service, betrokkenheid en de beleving van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met de klant mee en geven op ieder gewenst moment deskundig advies. Deze extra aandacht voor uw tuin onderscheidt ons groencentrum zich van andere tuincentra.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Onze deskundige tuinspecialisten voorzien u graag van gedegen advies, denken met uw mee of komen bij u thuis voor beplantingsadvies.

Onze Facebook updates:

Tijdlijnfoto's

Vergeet niet potten op je balkon of terras water te geven. Geef indien nodig ook voeding voor een betere groei en bloei.

2 vind ik leuks, 0 reacties7 uren geleden

Tijdlijnfoto's

Plant nu wintergroenten zoals boerenkool, knolselderij, knolraap, rodekool, prei, spruitjes, savooiekool en Chinese kool.

1 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Een moestuin in volle bloei maakt jou toch ook gelukkig? Nog belangrijker: hij levert het hele jaar door lekkere, verse en gezonde producten op. Om dat te realiseren is het belangrijk om je groenten en kruiden goed te verzorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door regelmatig voeding bij te geven. Met de organische plantenvoeding van DCM geniet je heel makkelijk..

1 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Door het jaar heen wordt er veel tuin- en keukenafval verzameld voor de composthoop. Gedurende droge periodes gebeurt er weinig in de composthoop. Besproei deze met water om de compostering te blijven activeren.

1 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Bent u er nog niet toe gekomen om de heg te snoeien, doe het dan snel! Snoei de haag onder iets breder en smaller naar boven. Zo komt overal voldoende licht en ontstaan er geen kale plekken.

1 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Vogels komen graag tafelen bij jouw eigen gekweekte fruit. Door een net te spannen voorkom je dit. Controleer wel regelmatig of er geen vogels in verstrikt zijn geraakt.

0 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Vanochtend in volle glorie gespot op de kwekerij Albizia julibrissin met zijn exotische bloeiwijze. De Hibiscus als kleine boom en de verkleurende bladeren van de Parrotia.

8 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Op vertoon van dit bericht 50% korting op al onze fruit bomen en struiken zoals o.a. appels, perzik, bramen, frambozen en druiven!

4 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

De vetplant is de woonplant van de maand juli!

4 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Potgrond die je vorig jaar hebt gebruikt kan je opnieuw gebruiken. Vul deze aan met verse grond en de combinatie werkt prima.

0 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Je tuin zomerklaar maken? Met de juiste accessoires kan je de tuin pimpen. Denk aan gezellige zithoekjes, warmtelampen of een barbecue.

2 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

In de maand juni kan de buxus gesnoeid worden. Voer dit het liefst uit tijdens een bewolkte dag. Doe dit omdat je anders te maken krijgt met uitdroging en verbranding.

0 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Vraag nu de gratis insectengids aan en lees wat jij kan doen om de insecten te redden: https://www.natuurmonumenten.nl/aanvragen/insectengids. #RedOnzeInsecten

0 vind ik leuks, 0 reacties4 weken geleden

Gespot Feijoa sellowiana (annanasguave) nu in knop bloem. Deze struik kenmerkt zich door zijn bijzondere bloemen. Tevens is hij wintergroen. Zet hem op een beschutte zonnige plaats in de tuin voor een mediterrane uitstraling.

5 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

Oogst na de langste dag (21 juni) geen asperges meer. De plant moet nu kunnen herstellen.

0 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden